​Vi hjælper ved begravelse og bisættelse

Hjælp til at sige et smukt og værdigt farvel

Den sidste afsked er for mange en vigtig del af processen gennem sorgen, efter man har mistet en af sine nærmeste. Med en personlig og smuk begravelse eller bisættelse er det muligt at få sagt et værdigt farvel, hvor man i fællesskab mindes afdøde. Det kan dog være uoverskueligt at arrangere en mindehøjtidelighed, hvorfor du med fordel kan opsøge hjælp hos en bedemand.

​Hos Vesteregnens Begravelsesforretning hjælper vi dig gerne med dette. Vi kan tilbyde vores hjælp i forbindelse med at arrangere bisættelser og begravelser i og omkring Tønder, Højer, Løgumkloster, Bredebro og omegn. Vi kan kyndigt tage hånd om alle de praktiske aspekter, så du i stedet kan tilbringe tiden efter dødsfaldet med dine nærmeste.

Vi tager hånd om alle ønsker i forbindelse med begravelse og bisættelse

Der kan være mange ønsker til bisættelser og begravelser, som skal imødekommes. Du og din familie kan have bestemte ønsker til mindehøjtideligheden, eller det kan være, at afdøde i pjecen Min Sidste Vilje har angivet nogle ønsker til egen begravelse. I denne forbindelse er det vores opgave at imødekomme alle de forskellige ønsker og behov i forhold til begravelsen eller bisættelsen.

Når man skal afholde en begravelse eller bisættelse, er der mulighed for at søge økonomisk støtte. Dette gør man ved at udfylde en ansøgning om begravelseshjælp. Her er der nogle forhold, man skal være opmærksom på, og derfor hjælpe vi dig gerne med ansøgningsprocessen, så du ikke selv behøver at bruge tid på det.

Få hjælp til at arrangere en mindehøjtidelighed og kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger hjælp til at arrangere en begravelse eller bisættelse, ansøge om begravelseshjælp eller har brug en anden form for støtte. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller vejledning, så du kan komme til at bearbejde dit tab.

Bedemænd med mange års erfaring i tryg og værdig afsked

Vi kan hjælpe dig med at tage hånd om de praktiske og juridiske opgaver, således at du kan bruge tiden sammen med dine kære.

Hvem er vi?

Vi er din lokale bedemand i

kontakt os i dag

Vi hjælper dig før, under og efter dit tab

Hos Vesteregnens Begravelsesforretning tager vi hånd om alt det praktiske arbejde og klarer de juridiske opgaver således, at du kan bruge tiden sammen med dine kære. Kontakt os og lad os hjælpe dig videre.

Du kan også ringe eller skrive til os

Ring på: 70 12 20 12 eller skriv til: post@vesteregnens.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Ring: 70 12 20 12

DØGNVAGT

Du er også velkommen til at sende os en mail:

post@vesteregnens.dk

Rabøl Jørgensen ApS

CVR: 26534259

Løgumklostervej 14, 6200 Aabenraa

Klik her for rutevejledning

Rabøl Jørgensens Begravelsesforretninger

Med adskillige års erfaring i branchen betjener vi flere forskellige byer i Syd- og Sønderjylland.

Vi vægter afdødes ønsker og lytter til familiens præferencer i vores arbejde.

Vi tilbyder formidling af kontakt til gratis juridisk vejledning.